Skoči na glavno vsebino
04 506 13 00 info@lu-skofjaloka.si

28 let Tednov vseživljenjskega učenja

Prijavi
se

Dodatne informacije

Nina Salobir

tel. 04/506 13 60
nina.salobir@lu-skofjaloka.si

TVU so najvidnejša promocijska kampanja vseživljenjskega učenja v Sloveniji. Nacionalni koordinator je Andragoški center Slovenije, na Ljudski univerzi Škofja Loka pa kot območni koordinator skrbimo, da se odvijajo na našem območju delovanja.

Letos bo v okviru TVU sodelovalo 35 različnih podizvajalcev. Obljubljamo pisano paleto znanja, ki ga bodo z vami delila društva, zavodi, podjetja, šole in druge organizacije. Vse prireditve v okviru TVU so za udeležence brezplačne. V koledarju prireditev si lahko pogledate celotno dogajanje TVU po Sloveniji. Če želite lahko kliknete na kraje v občini Škofja Loka, Žiri, Železniki in Gorenja vas – Poljane, ter prikazali se bodo vsi dogodki, ki jih tu prirejamo.

Osrednji dogodek je tudi letos Tržnica znanja na Mestnem trgu, kjer bodo svoje znanje z vami delile šole, podjetja, zavodi, samostojni podjetniki, društva ter Ljudska univerza Škofja Loka. Pri vsaki stojnici se boste lahko naučili česa novega in se aktivno vključili v spoznavanje posameznih dejavnosti. Organizirane bodo tudi ustvarjalne delavnice za otroke.

Prilagamo povezavo do videa z utrinki lanskoletnega praznovanja TVU: https://youtu.be/VSsvnqgmNDs

Za vse vedoželjne pa je tukaj dostopna tudi knjižica Receptov za spodbujanje vseživljenjskega učenja, ki smo jo izdali ob praznovanju 25. letnice TVU. Dostopna s klikom na:  Prenesite si svojo Knjižico petindvajsetih receptov za spodbujanje vseživljenjskega učenja.

Naročite se na naše novice

5 + 13 =

Zapri nastavitve dostopnosti