Skoči na glavno vsebino
04 506 13 00 info@lu-skofjaloka.si

V zadnjih dveh letih smo v sklopu projekta Vseživljenjsko varovanje narave izpeljali mnogo delavnic na temo reuporabe materialov. Iz odpadnega stekla in ploščic smo izdelovali okrasne mozaike in lučke, kvačkali kape, šale in rokavice, šivali brezrokavnike, z žužkohoteli poskrbeli za koristne opraševalce, za njih sadili medovite rastline ter obnavljali nosilne objekte na Poti skozi Zalo, ki bodo opozarjali na ohranjanje narave ter biotske raznovrstnosti.

Pred vrati je jesen in z njo nove delavnice, ki se bodo pričele v oktobru. Izvajali bomo delavnice kvačkanja in šivanja, izdelovali bomo žužkohotele ter sadili avtohtona sadna drevesa.

Prijave so možne po telefonu: 04 506 13 20 ali po e-pošti: tina.dragovan@lu-skofjaloka.si.

Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja 2014-2020. Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino je odgovorna Ljudska univerza Škofja Loka.

[Obiskano 212-krat, od tega danes 1-krat]
Zapri nastavitve dostopnosti