Skoči na glavno vsebino
04 506 13 00 info@lu-skofjaloka.si

Izobraževanja v lokalnih učnih središčih so se najprej začela kot projekt leta 2017, ki se je izkazal za zelo uspešnega, zato smo se na Ljudski univerzi Škofja Loka odločili, da bi prebivalcem občin Železniki, Žiri in Gorenja vas – Poljane nudili neformalna izobraževanja, tečaje in delavnice še naprej. Ob pomoči in financiranju s strani omenjenih občin, nam je uspelo program v Lokalnih učnih središčih izvajati vse do danes.

Izobraževanja, delavnice in tečaji, ki jih v Lokalnih učnih središčih izvajamo, so predvsem s področji računalništva, tujih jezikov (začetni in nadaljevalni tečaji angleščine, španščine, italijanščine), ročnih del (šivanje, kvačkanje, polstenje, poslikava nakita, pletenje, ročna izdelava papirja), skrbi za zdravje (vadba za zdravo hrbtenico) in zeliščarstva.

Vse aktivnosti se izvajajo večinoma v zimskih in jesenskih mesecih. Informacije o začetku in poteku delavnic objavimo na naši Facebook strani in na naši spletni strani med novicami. Ljudi pa informiramo tudi preko mailov. Če bi v bodoče radi prejeli informacije o Lokalnem učnem središču v vaši občini, mi pišite na tina.dragovan@lu-skofjaloka.si ali pokličite na 04 506 13 20.

[Obiskano 461-krat, od tega danes 2-krat]
Zapri nastavitve dostopnosti